lördag 26 juni 2010

Midsommarmeny

Midsommarafton i växthuset,


med ett par goda vänner.



Nyhet för året:


Sillfri middag!


Vilken befrielse...

Meny:

Margaritas och endivebåtar med grönmögelost, valnöt och päronsegel.
Inkokt lax med sparris, hemodlad potatis och sallad, hollandaissås.
Pavlova med lemoncurdgrädde, rabarberkompott och jordgubbar.

Det dög!

God middag önskar

Skogseva


7 kommentarer:

  1. Lät gott! Hoppas sällskapet var njutbart också ;)

    SvaraRadera
  2. Carolina: Sällskapet var passande till middagen. Lagom sött och lagom salt!

    Hillevissan: Det gjorde icke ett dugg ont att stoppa i sig den måltiden!

    SvaraRadera
  3. Tack för receptet!

    Vilka snygga endivebåtar. De ska (också) härmas, såklart. Jag är en riktig härmapa! :-)

    SvaraRadera
  4. Tina: Var så god! Härmapor gillas när det gäller mat. Endivbåtarna var värda att härma. Tänk på att osten ska röras med lite grädde för bättre konsistens.

    SvaraRadera
  5. Hoppas ni hade en underbar midsommar! :D

    SvaraRadera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!