söndag 13 juni 2010

Den första i raden om sju


Hur helgen har varit?

Tackar som frågar - väldigt bra!

 


I Kalmar sprang en vacker studentska ut med vita mössan på huvudet.

Jag tror inte att hon märkte att det regnade så smått...Hemma i köket tillreddes mängder av mat.

MÄNGDER AV MAT!

I baljor.
I pytsar.
I skålar.
På fat.


Och tårtor...
Och fler tårtor...Och festen glammade på i tältet.
Och regnet höll sig borta nästan hela kvällen...Dagen därpå var det födelsedagsfrukost.Födelsedagsbarnet blev "paketerat", fick champagne och skönsång av en månghövdad skara.Men pudelklippta katten vände ryggen åt spektaklet!
Och trädgården utanför försommarblommade i tysthet.


God middag önskar

Skogseva

7 kommentarer:

 1. I denna ljuva sommartid..........

  Är det en katt !?

  SvaraRadera
 2. Inger: Helt underbart ljuvlig tid och extraroligt med första studentbarnbarnet. Ester är en katt som har päls från tre raser - ickekompatibla hårsorter. Tovorna fick rakas bort och si.. det blev en pudelfrisyr.

  SvaraRadera
 3. Fantastiska studentfirarbilder (även om jag måste erkänna att katten ser lite otäck ut...) Receptet på "ännu fler tårtor" skulle jag inte tacka nej till. Bjussar du?

  SvaraRadera
 4. Tina: Katten är mer otäckt än otäck om man så säger. Hon är smått generad över sin ofrivilliga nakenhet. Recept på "ännu fler tårtor" ska du få så snart jag har det i min hand. Den är en mäktig historia..

  SvaraRadera
 5. ÅH, så gott det ser ut!
  Vilka fina bilder!
  Fast inte en människa syns (bortsett från föremålet för fredagens firande), hörs det förväntansfulla sorlet, glada röster och skratt blandas med klirret av glas och kaffekoppar. Det vattnas i munnen och jag vill sträcka mig fram och skära en bit av den läckra tårtan.
  Och jag vill ta den stackars katten i famnen och svepa in i min kofta. Stackars liten.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Prässtgårdseva: Det var alldeles fantastiskt gott, överdådigt och översvämmande mycket! En svart hund satt hela kvällen och vaktade det dignande bordet och verkade väldigt mätt när kvällen var till ända. Vi var nog många som förbarmade oss och stack till henne en bit skinka här och en bit rostbiff där.
  Rakade Ester var mest sur på att alla skulle känna på hennes mjuka skinn och att alla ville fotografera henne!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Stackars katt! I övrigt ser allting läckert ut. Kram från storasyster

  SvaraRadera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!