Midsommarafton i växthuset,
med ett par goda vänner.
Nyhet för året:
Sillfri middag!
Vilken befrielse...
Meny:
Margaritas och endivebåtar med grönmögelost, valnöt och päronsegel.
Inkokt lax med sparris, hemodlad potatis och sallad, hollandaissås.
Pavlova med lemoncurdgrädde, rabarberkompott och jordgubbar.
Det dög!
God middag önskar
Skogseva
Lät gott! Hoppas sällskapet var njutbart också ;)
SvaraRadera:-))
SvaraRaderaSå vacker middag, nästan synd att äta:-)
Carolina: Sällskapet var passande till middagen. Lagom sött och lagom salt!
SvaraRaderaHillevissan: Det gjorde icke ett dugg ont att stoppa i sig den måltiden!
Tack för receptet!
SvaraRaderaVilka snygga endivebåtar. De ska (också) härmas, såklart. Jag är en riktig härmapa! :-)
Tina: Var så god! Härmapor gillas när det gäller mat. Endivbåtarna var värda att härma. Tänk på att osten ska röras med lite grädde för bättre konsistens.
SvaraRaderaHoppas ni hade en underbar midsommar! :D
SvaraRaderaHannzoo: Det hade vi!
SvaraRaderaPuss