onsdag 3 november 2010

Ormbunken

Det finns skönhet även i den vissnande ormbunken.....tycker


Skogseva

5 kommentarer:

 1. Ännu ett konstverk skapat i sambete med Moder Jord.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tina: Skönt med människor som håller med - det blir minst konflikter då!

  Prästgårdsmadame: Någon har tänkt till ordenligt vad gäller form och färg. En mästare skulle jag tro..
  Kramar från mig på åsen

  SvaraRadera
 3. Hej..du..Minns du att jag skickade ett mail till Parks Candles? De svarade idag och är väldigt intresserade. Först förstod jag inte eftersom nån skrev att Affari är distributör åt dem, men sen såg jag att de skrev "we are very interested.." och det kan lika gärna betyda att dom har en distributör men inte är nöjda.

  Så jag ska ta tag i det här och se om det kan vara något för oss..Tack för tipset.

  SvaraRadera
 4. Hej Mona!

  Så roligt att du engagerade dig i doftljusen och så snabbt dessutom! Jag tittade in på Affaris hemsida (som gäst, de säljer ju inte till privatpersoner) och såg att de mycket riktigt har Parks ljus. Jag har 'luskat' lite - ringt Affari för att höra var man kan få tag i deras ljus här i Skåne och ringde sedan till den butik i Malmö som de hänvisade till. Butiken i fråga hade bara ett fåtal av dofterna och berättade att det var svårt att få tag på ljusen eftersom Affari skulle sluta som Parks distributör! Så jag kan förstå om Parks skrev att de 'are very interested'!
  Så trevligt det skulle vara om du/ni blir deras nya distributör - då vet jag ju definitivt var jag ska vända mig för att få tag på de exklusiva ljusen.

  Tack för att du, som lever ett så ohemult (snyggt ord!) stressigt liv, var så rar och meddelade mig. Jag blir naturligtvis jätteglad om du vill tala om hur det går i fortsättningen också.

  Varma hälsningar från

  Eva

  SvaraRadera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!