onsdag 19 januari 2011

Vårljud


Varhelst man går i skogen låter det så här:



Skakig bild (inget stativ) men trevligt ljud.

Vårljud!

Men ny kyla väntar visst bak hörnet...


God kväll säger

Skogseva

4 kommentarer:

  1. Det låter hoppfullt. Här är -11 grader för tillfället och drygt en halvmeter snö. Våra vårljud är helt annorlunda. Vår blir det först här en helikopter hänger över vasaloppsåkarna.

    SvaraRadera
  2. englundskan: Jag kan trösta dig med att här är minusgrader igen - inte många men tillräckligt för att hejda våren. Så knepigt att förknippa helikopterljudet med vår! Jag måste säga att jag gillar vattenporl bättre, men det beror nog på att vi bor lite avsides och att alla motorljud skaver i mina öron.
    Tack för ditt besök och för att du gav dig tid för en kommentar, säger
    Eva

    SvaraRadera
  3. Underbart! Här är också -11 grader i dag och det hörs inget porlande om jag inte sätter på en kran förstås. Kram från storasyster, som visst läser varje dag.

    SvaraRadera
  4. Storasyster: I dag porlar det nog något mindre eftersom termometern visar på minus 3 just nu. Det är i alla fall bara fläckar både i trädgård och skog. Inget kul med frost på blöt barmark i trädgården, det an nog ställa till med stor skada är jag rädd - aj, aj, aj!
    Kram från lillasyster som är på språng.

    SvaraRadera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!