lördag 5 februari 2011

Undrens tid..

... är icke förbi!

Ty Gud petade lite med sin hand på min kamera och helade den. Lät den tillfriskna från sin närblindhet.
Helt plötsligt slutade varningslamporna att blinka. Kameran slutade att skälva och den fick sitt närseende åter.
Den kunde med ganska skarp blick syna inanmätet i den Helleborus Niger som prästgårdskvinnan hade i famnen när hon kom hit häromdagen.Och den kunde göra en ny djupdykning i Helleborus 'Silver Moon', som samma förtjusande kvinna hade i famnen när hon kom hit på sitt allra första besök för länge sedan.Som sagt ett Herrans under!

Eller om den kondens som kanske blev i kameran under en lång skogspromenad härom dagen har torkat upp och gjort kameran normal igen...

(Nästan normal - att bilderna inte är knivskarpa syns tydligt.)

God dag säger

Skogseva

2 kommentarer:

 1. Skickar mina bästa krya-på-dig-hälsningar till kameran och mina bästa "vanliga" hälsningar till dig! Jag är glad att du kommenterar på min blogg och den där pastan lät vääääldigt god ...

  Kram
  Bella

  SvaraRadera
 2. Bella: Kameran hälsar och tackar.
  Pasta"strösslet" kan jag varmt rekommendera. Det kom till en gång (för femton år sedan) när vi tyckte att det inte fanns något hemma att laga till och sedan dess är det ett stående inslag i vår meny - utom just nu när det LCHF:as för fullt!
  Trevlig resten av helgen önskar
  Eva

  SvaraRadera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!