onsdag 25 juli 2012

Trevlig eftersmak!


Trädgården i nära nog perfekt trim.
Eller, ja...Några tappra kvinnor körde upp till mig på Romeleåsen och tillbringade sommarens hittills varmaste eftermiddag med att inspektera det trimmade.

Tack kära ni!


Katarina med bloggen Katarinas trädgård:Gittan med bloggen Livets glädjeämnen:Lotta med bloggen Lottas Lund:Vad jag är glad för att ni kom!

Tack för att ni stod ut med min föreläsning och för att ni gjorde eftermiddagstimmarna till en supertrevlig träff med mycket trädgårdsprat, många goda tips och många klingande skratt!
Nu har jag fattat mod och kan tänka mig att visa trädgården för andra och i andra sammanhang.

Vi ses kanske nästa år när det är dags för "Tusen trädgårdar".


God kväll säger skogseva.

10 kommentarer:

 1. Tack Eva för att vi fick tillbringa denna underbara eftermiddag i din oas!
  Kram gittan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så glad att du kunde komma, och extra imponerad över att du stängde affären för att tillbringa eftermiddagen här. Hoppas verkligen att du tyckte att det var värt den förlorade inkomsten! Nu väntar jag på att du ska fatta mod och visa din trädgård...
   Kram från Eva

   Radera
 2. Tack snälla Eva för att vi fick komma! Du har det så lummigt och mysigt, och tyst (bortsett från porlet...)! Och gott om plats för nya projekt och träd (till skillnad från vissa andra...)!
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är ju jag som ska tacka... För klippningstips och för att jag nu vet att att ett korstörne måste finnas i en visningsträdgård! Och nästa gång du kommer lovar jag att inte ens vatteporl ska störa tystnaden.
   Må så gott så ses vi när din trädgård är öppen!
   Kram från Eva

   Radera
 3. Det måste vara det nästbästa med trädgård! Det första är att man har välsignats med den alldeles egen jordplätta som man får göra precis som man vill i:)! Det andra är att det finns likasinnade som man får träffa, lära känna och som inspirerar en!
  Grattis tillett lyckat möte! Jag hör de klingande skratten ända hem till mig;)!

  /Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det. Och det är inte klokt så många trädgårdsnördar det finns! Synd bara att alla intressanta trädgårdar inte är öppna, alternativt har så blyga skötare att de inte visas. Jag lovar att man får mycket tillbaka i form av tips och trevliga möten med andra likasinnade.
   Må så gott Anja.
   Eva

   Radera
 4. Du bjöd verkligen på en härlig eftermiddag i din fantastiska trädgård. Stort tack! ... och så ser jag fram emot fantastiska foton på bl.a björken med blommande clematis snart.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad jag tyckte att det var roligt! Lite extra roligt att få träffa dig som jag inte mött förut och konstatera att du är lika trevlig som din blogg!
   Jag lovar att försöka fotografera monstret när det bommar.
   Kram från Eva

   Radera
 5. Vilken trevlig dag du verkar haft tillsammans med andra bloggare. Och så roligt att du kommer att visa din trädgård i "Tusen trädgårdar" nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du, det var en mysig dag så det var då jag bestämde mig för Tusen trädgårdar. Om det är så trevligt med tre besökare så måste det väl roligheten multipliceras om det kommer ännu fler. Eller... Det blir kanske en besvikelse om det inte dyker upp en enda. Huvva!
   Må så gott Anita.
   Eva

   Radera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!