lördag 14 juli 2012

Jag måste bara få..
..skryta med min ena agapanthus!
I denna krukan bor det elva knoppar!
Men i denna bara tre, så genomsnittet blir säkert alldeles normalt...
Aldrig får man vara riktigt glad...

Godafton!

skogseva

12 kommentarer:

 1. Nämen Eva, man ska glädjas åt allt positivt och inte lägga för stor vikt vid det andra! Ha en fortsatt fin kväll / Kram gittan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, jag vet, men är man negativt lagd så är glaset alltid halvtomt!
   Kram, Eva

   Radera
 2. Vackra växter i urtjusiga urnor. Verkligen stiligt!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Agapanthusarna har verkligen varit över all förväntan. Inte särskilt dyra i inköp och har blommat otroligt rikligt - ett bra köp! Ja, jag gillar mina fina urnor och är livrädd att de ska gå sönder när de transporteras upp och ner från källaren.
   Kram från Eva

   Radera
 3. Vad snyggt du har vid huset med häck och allt!!!
  Mariana

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag är glad åt mina häckar så länge de får vara friska. Buxbomssjukan hänger ju som ett hot över mig också även om jag inte har så mycket av den varan. Det är naturligtvis en tidsfråga innan häckarna måste ersättas med något annat.
   Må så gott Mariana.
   Eva

   Radera
 4. Ni har så fint runtom...gläds åt det och en jättefin damm !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart att jag gläds Inger! Jag är väldigt stolt över vad jag har åstadkommit under de här tolv åren. Det har tillkommit en del sedan du var här sist så om du får tillfälle så kör hit vettja!
   Kram, Eva

   Radera
 5. Vilka tjusiga agapanthuskrukor!Helläckert!/Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de pampiga mina urnor! En är en present, den andra har jag köpt själv för flera år sedan. Är tacksam så länge de håller i vår- och hösttransporterna. Undrar hur jag ska bära mig åt den gång agapanthusarna måste planteras om...
   Må så gott önskar Eva

   Radera
 6. Bildene ser profesjonelle ut. Veldig vakre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Martin, jag blir så glad över berömmet. Tycker kanske inte riktigt att jag gjort mig förtjänt av det eftersom jag har en ganska stor svacka i mitt fotograferande just nu, men glad blir jag!
   Må så gott.
   Eva

   Radera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!