måndag 31 december 2012

Nu är det dags igen..






...att - så här i elfte timmen - hoppas på ett nytt underbart år för oss alla. Ett år som ska skrivas

2013!

Måtte vädermakterna vara oss trädgårdsälskare nådig och ge oss alla lagom doser av sol och regn så att våra trädgårdar frodas och grönskar på ett aldrig hittills skådat sätt!




(Det skadar ju aldrig att önska i alla fall..)

skogseva


10 kommentarer:

  1. Önskar dig ett Gott Nytt Trädgårdsår 2013!
    Må väl!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma! Måtte trädgårdssommaren bli bättre än den som var under fjolåret!
      Må så gott du också, önskar Eva.

      Radera
  2. Gott nytt år 2013!

    Kram
    Sari från Puumuli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma till dig Saari! 2013 - det låter märkligt.
      Kram från Eva

      Radera
  3. Gott nytt 2013! Jag ser fram emot vackra bilder från dina och Evas utflykter och expeditioner! Och stämmer in i din önskan om snällt väder:-) kram Sophia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett gott nytt år till dig också Sophia. Fler bilder kommer definitivt men om huruvida kvalitén blir bra vet jag intet. Har ingen medgång i fotograferandet just nu i alla fall.
      En vacker sommar har vi definitivt gjort oss förtjänta av efter den trista som gick, men först ska det bli en härlig vår, för det har jag bestämt!
      Kram från Eva

      Radera
  4. Kjære Eva! Jeg ønsker deg alt godt for det nye året og gleder meg til å følge med deg enten vi skal på storbytur, til sjøen eller skogen eller "bare" en tur ut på fuglebrette! Jeg håper du får en frodig og vakker vår og en deilig sommer :) Nyttårsklem fra Marit

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh.. tack för det Marit och jag önskar dig detsamma! Just nu är det så jämmerligt trist väder att vi beslutade oss för en tur till Köpenhamn för att för några timmar glömma bort att det faktiskt är ganska långt till den vår som vi väl alla längtar efter. En liten rapport därifrån kommer nog.
      Må så gott och hälsa övriga två- och fyrbenta i Rantenhagen.
      Kram från Eva

      Radera
  5. Eva ... tittar in för att önska dig en god fortsättning på 2013! Det har blivit lite sparsamt med kommenterande för mig pga av strulande internet i ett par månader men lagom till jul fick vi äntligen ordning på det. Din bildserie på rovfåglarna och grisknorren är ju bara helt underbar! Och det var julkortsmagiskt såg jag dagarna innan jul. Nu har ju mycket av snön töat bort men det kommer säkerligen mer snö innan vi får "riktig" vår. Och jag hoppas som du att det ska bli ett riktigt bra trädgårdsår.

    Ha det gott!

    Kram Anita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så glad jag blev över att du tittade in och gav dig tid att skriva några ord - tack för kommentaren om vråkarna!
      Visst är det ett elände när nätet inte fungerar och visst är det förfärligt att vi känner oss så beroende av det, men utan det blir man ju faktiskt isolerad från sina bloggvänner. Skönt att du är tillbaka.
      Och våren... jisses vad jag längtar efter den - ljuset, dofterna, fågelsången. Jag är verkligen ingen vintermänniska!
      Må så gott du också.
      Kram, Eva

      Radera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!