fredag 1 juni 2012

UppfartenSå var det dags för snöbollsbuskarna vid uppfarten att blomma, en ljuvlig men kort tid.

Det överdådigt vitblommiga behövs, snart är allt bara grönt just här.
Jag tror att jag parkerar mig själv på uppfarten.

Och njuter.


Skogseva

10 kommentarer:

 1. Underbar uppfart du har nu Eva! Förstår att du parkerar dig själv där..kram Sophia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomenvisst är den fin när den blommar. Den blev faktiskt precis som jag ville ha den med buskar som väller ut över gången och villar bort den trista rakheten. Vad jag kanske skulle ändra om jag anlade uppfarten i dag är att jag skulle försöka få in något som blommar lite senare, men jag är ändå ganska nöjd.
   Kram från Eva

   Radera
 2. Og her kan jeg sitte sammen med deg og nyte. Jeg også :) Vakkert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är välkommen att sitta ner med mig. Vi kokar en kopp kaffe och jag bakar en sockerkaka och så lyssnar vi till fåglarna som fortfarande sjunger som tokiga - blir det bra så?
   Må så gott i Rantenhagen.
   Eva

   Radera
 3. Också jag njuter av dina snöbollar"! Våra buskar blir kalätna av hungriga larver vartenda år så någon blom har vi knappt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är inte ensam om att klaga på snöbollarna, det är tydligen vanligt ned odjur på dem, framförallt äckliga svarta bladlöss. Vi har haft tur för dessa har fått vara i fred under alla år. Däremot verkar det som om allt annat invaderas av elände, till och med fågelbärsträden ser lite trista ut med hoprullade blad och vår hägg ska vi inte tala om...
   Må så gott, trots allt.
   Eva

   Radera
 4. Visst är dom härliga, snöbollsbuskarna. Mina har stora knoppar som jag väntar på ska slå ut. Som vädret varit de senaste dagarna i Stockholmsområdet så har dom annars nästan gjort skäl för namnet. Hade det blivit ett par grader kallare hade nog regnet gått över i snö.

  Önskar dig en skön söndag!
  /Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, de är pampiga när de blommar på sitt överdådiga sätt. Att de överhuvud taget vill blomma begriper jag inte, det väder vi har just nu kan ju knappast kallas vår och än mindre försommar! Det kräver högt tempo vid trädgårdsarbetet för att man ska hålla sig varm. I morse visade termometern på sju grader - det känns som om det där med shorts och tunna tröjor är långt, långt borta.
   Må så gott säger Eva

   Radera
 5. Oj, oj, oj, där vill jag också parkera! Men snart får väl inte några bilar plats?!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som om jag får ställa till med kaffekalas för ett antal bloggare på vår uppfart! Om det inte hade varit så rasande kallt hade jag kanske verkställt...
   Jag gillar egentligen inte att ha en bil ständigt parkerad där, det förfular onekligen, men det praktiska får råda ibland. Vill jag njuta sätter vi en bil i skogen...
   Kram från Eva

   Radera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!