fredag 22 juni 2012

Och så..


..tittade solen fram och en gnutta midsommarkänsla infann sig.





Glad midsommarafton önskar jag er alla!

skogseva

13 kommentarer:

  1. Vakkert! Vi skukke vel helst ha feiret litt på forskudd, for i morgen kommet det regn. God midtsommer til deg Eva! Fra Hr og Fru Ranten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här har midsommardagen tillbringats med att gräva hål för en liten damm. Vädret har varit grävvänligt, men nu på kvällen åskar och regnar det - typisk nordisk midsommar!
      Må så gott och hälsa till herr Ranten.

      Radera
  2. Glad fortsättning på helgen! Igår hade vi riktigt sommarväder hela dagen här, men idag regn!

    Ha det gott!
    /Ruben

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här har varit fint arbetsväder - om det nu är tänkt att man ska arbeta på midsommardagen...
      I morgon, på min födelsedag, ska det regna hela dagen. Men vad gör det - det kommer förhoppningsvis fler födelsedagar.
      Ha det gott du också.
      Eva

      Radera
  3. Så skönt att ni fick sol på midsommaraftonen. Det hade vi också. Igår var det sämre men idag tittar solen fram bakom molnen. Lite varannandagsväder.

    Önskar dig en skön söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I dag är det riktigt vidrigt väder med heldagsregn så vi är tacksamma att midsommarafton inte infaller just i dag. Dessvärre ser sommaren inte så lovande ut framöver heller. Även om det faktiskt är torrt i markerna så hade jag personligen inte haft något emot lite mer värme. Den har tydligen tagit en lång paus - måtte den bara inte vara slut för denna sommar...
      Må så gott önskar Eva

      Radera
  4. Tack detsamma! Såhär lite i efterskott. Hoppas ni har det bra

    Kram

    SvaraRadera
  5. Nu såg jag

    Stort grattis på födelsedagen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ska du ha, men jag undrar just var du såg det någonstans?
      Vi har det lugnt och skönt och firade midsommar just som vi vill, nämligen i skön tvåsamhet. Hårt arbete med grävning för en blivande damm - det kallar jag en trevlig midsommardag!
      Kram från Eva

      Radera
  6. Hipp hipp hurra! Hoppas du har en finfin födelsedag. Nu har jag läst ikapp lite och vilka underbara bilder du tar! Spindeln med sina flugor...fantastisk!! Apropå din återkommande fråga: jag tror jag hade fått ett nervöst sammanbrott om det kommit in ett gäng okontrollerade människor i min trädgård - men personliga inbjudningar delar jag gärna ut. Du är hjärtligt välkommen att titta in om du har vägarna förbi.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Lotta! Jodå, en mysig dag (trots regnet) med utflykt på tumanhand och nu sitter jag med en Dry Martini framför mig och Shubertmusik på radion. Perfekt!
      Tack för dina berömmande ord, jag blir så glad när bilderna uppskattas.
      Alltså - jag förstår dig fullkomligt vad gäller att visa upp trädgården. Granskande och kritiska ögon från personer man inte känner. Tyckande och tisslande och tasslande besökarna emellan. Just sådant som gör att jag inte anmält mig till 1000 trädgårdar, vill inte se kritiken i andras ögon eller höra förflugna förfasande ord. Icke förty; jag tänker förvisso ha vägarna förbi och om du inte har något emot det tar jag kanske med Prästgårdseva, som jag tror är lika intresserad som jag. Vi kan väl återkomma om en tidpunkt som passar dig och oss!
      Kram från Eva

      Radera
  7. Ett stort grattis!!!
    Läste komentaren ovan! jag har anmält mej till 1000trädgårdar= första gången jag visar den för främmande! få se om det blir något jag kommer ångra!!!
    Mariana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära du!
      Åhh vad du är modig, jag har funderat och funderat men känner att jag vill vänta. Och vänta. Och vänta. På vad vet jag inte egentligen, jag är nog bara feg. Hoppas att din visning blir riktigt lyckad, hade jag bott närmre hade jag naturligtvis kommit.
      Kram från Eva

      Radera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!