söndag 3 mars 2013

BalansaktKanske inte så väl vald plats att landa på!
Oj! Vänsterfoten glider...
Vassa kanter för truttår!
Kan man hålla sig kvar genom att knipa med tårna...
...och balansera med hjälp av vingarna?

God afton säger skogseva10 kommentarer:

 1. Vackra bilder! Imponerad av hur duktig du är med kameran.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Maria. Alla bilderna är egentligen svårt överexponerade, men av någon anledning funkar det ändå. Vitt i vitt blev lite drömskt på något sätt...
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Herlig i ord og bilder! Er du vel god Eva :) Noen skal liksom sitte der oppe på toppen koste hva det koste vil?! Håper du begynner å ane litt vår i luften du også? Klem. Marit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja någon skall tydligen det - djur eller människa, en topposition är alltid åtråvärd! I dag har det varit mycket vårkänsla här hos oss, solen har värmt och vi satt minsann ute och drack lite champagne mitt på blanka eftermiddagen för att fira det vackra vädret, att snön äntligen börja försvinna och för att koltrasten hördes för första gången i morse!
   Kram, Eva

   Radera
 4. Fantastiska bilder! Du är verkligen en duktig fotograf!

  Kram från Märit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är då för rar Märit, tack för det! Jag är egentligen inte så duktig, men jag håller på och tränar och lär mig lite mer för varje gång jag försöker. Men jag får erkänna att det hade varit lättare om fåglarna inte var så rörliga!
   Kram, Eva

   Radera
 5. helt ljuvlig poetisk bildserie ,en sån mild rosa skimrande ton ..man skulle kunna tro att det var en mycket mildare fågel ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det Candelixa! Ibland kan lite misslyckade bilder bli ganska bra till slut...
   Truten är kanske inte precis en mild fågel, men ändå ett eftertraktat fotoobjekt för mig som bor på Romeleåsen, där det inte precis vimlar av sjöfågel!
   En skön vecka önskar jag dig.
   Eva

   Radera
 6. Så otroligt praktiskt att kunna flyga! Då gör det inget om man är lite klumpig och felbedömningar...
  Ha en bra vårvecka!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag drömmer fortfarande emellanåt att jag kan flyga och det är en härlig frihetskänsla! När jag är vaken är jag glad att jag inte behärskar konsten eftersom jag faktiskt lider av höjdrädsla - ingen bra kombination precis!
   En skön vecka önskar jag dig också.
   Kram från Eva

   Radera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!