tisdag 12 februari 2013

Tänk om..




..det såg ut så här:



Eller så här:




Men det gör det inte.
Det ser ut så här:




Dessutom ska jag till tandläkaren i morgon med en avbiten tand.
Det gör inte att tillvaron känns bättre precis...


skogseva

10 kommentarer:

  1. Tannverk og snøbyger! Stakkers deg! Nei da er det bedre å drømme om sol og sommemer :) Den rosen din har jeg siklet på tidligere også :) Griselekker! Det verste med tannlegen her er jo at det koster en halv månedslønn... Jeg angrer på søtsakene jeg spiste for 50 år siden.. En måneds tid nå så er det kansje litt vår både hos deg og hos meg?! (Vi har 11 minus..)Klem! Marit :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tandvärken är över och snöbyarna också, gudskelov! Och vet du; jag ångrar godiset som jag åt för 60 år sedan. Du har helt rätt det kostade ett antal tusenlappar att fixa till det trasiga i munnen - roligare kan man ha för pengarna...
      Rosorna på bilderna är honungsrosor - den övre är Aksel Olsen och den undre Hybrida. Ljuvliga rosor båda två.
      Här känns det som om våren är långt borta, fyra minusgrader och ett heltäckande snölager. Brrr.. Men det kanske har det goda med sig att fästingarna dör där nere i marken, hoppas kan man alltid!
      Kram från Eva

      Radera
  2. Jag kikar in och önskar dig en trevlig alla hjärtans dag!

    Kram
    Sari från Puumuli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så roligt att du tittade in Sari, det var visst ett tag sedan. En fin dag önskar jag dig också!
      Kram från Eva

      Radera
  3. Tålamod mänskor....det är bara mitten på februari....allting har sin tid.

    SvaraRadera
    Svar
    1. NEJ! Jag vägrar vara tålmodig, jag vill ha vår NU! Trött på snö, slask, kyla och mullvadshögar som inte går att kratta ut för att de är frusna. Fram för en tidig vår!
      Må så gott Inger.
      Kram från Eva

      Radera
  4. Jo men snart finns det snödroppar, de står bara och väntar under snön! Tittade på bilder från förra året, runt 1 mars var det snödroppar i mängder:-)
    Hoppas det gick bra med tanden, sånt är jobbigt, riktigt jobbigt.
    kram Sophia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu känns det inte som om en enda snödroppe skulle våga sig upp ur denna kalla, hårda mark, Det vill nog till att de står lite skyddat om de ska synas redan nu, fast jag har i och för sig inte inspekterat mina snödroppsplatser. De får komma som en glad överraskning så småningom.
      Tanden är lagad och går att tugga på igen och några andra småsaker är också fixade så nu hoppas jag att allt håller sig i alla fall ett år. Det fladdrade ju iväg några tusenlappar som jag kunde köpt trevliga trädgårdssaker för i stället...
      Kram, Eva

      Radera
  5. Jo men snart ser det så där härligt ut igen!/Anja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om det bara var en kort tid till "snart" men det är ju en evighet. Vi har fått ny snö och allt är snötäckt och vitt igen (i och för sig skönt för nu syns inte mullvadshögarna) och jag känner mig inte särskilt hoppfull.
      Men det är klart... jag hör faktiskt att talgoxarna sjunger där ute!
      Må så gott.
      Eva

      Radera

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!