lördag 27 juni 2009

Kvarlämnad gäst...

Vinden mojnade något, duken fästes runt bordsbenen med buntband, grädden vispades, nio stolar sattes fram. Kaffekalas i det gröna för barn och barnbarn. De som bor i närheten alltså.
Bad i poolen för de minsta. De två stora pojkarna lekte med de små pojkarna. 15-åring lekte med 4-åring - vilket perfekt pappaanlag...




Yngsta dottern hade med en ljuvlig bukett plockad hemma i
den "engelska" trädgården. Engelsk i avseendet att allt växet
huller om buller på ett icke allt för tuktat sätt..

Vi har en hund, Arwen, som övernattar hos oss. Hennes folk skulle på fest i Lund. Det är förvisso inte första gången Arwen bor hos oss. Katterna känner till henne vid det här laget. De är avvaktande men inte omöjliga. Arwen är intresserad men försiktig. Snart får Arwen en alldeles egen liten kattbaby att leka med, ty hennes familj har skaffat en ersättare för gamle Kjelle, som har gått till de sälla jaktmarkerna. Den nye bebisen väntar på att nå den mogna åldern av tolv veckor, då får han flytta in hos sina nya människor och sin nya kompis, Arwen.


God middag änskar


Skogseva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du skriver några ord blir jag väldigt glad. Jag läser alla kommentarer med stort intresse och om jag inte svarar beror det antingen på att att jag rest till bortre Indien eller att jag är död!